Iskreno mnenje naših strank - Rei Ben

Nekategorizirano

Za mnenje o naši nepremičninski agenciji smo tokrat povprašali mariborskega fotografa in umetnika Rei Bena. Spodaj si lahko preberete, kaj nam je zaupal v prijetnem pogovoru z direktorico podjetja Galea nepremičnine Mojco Žižek Mesarec.

Pogovor si lahko v video obliki oglede tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=V3COSVtKW2M&t=31s

Kako si izvedel za nas in zakaj si se odločil sodelovati z nami?

Prvič sem vas zasledil na Instagram-u, saj mi je v oči padel vaš pristop. Videl sem vaš način dela, ki se mi je zdel simpatičen. Preko tega sem nato vzpostavil stik, ostalo pa je zdaj le zgodovina.

Kakšen je bil prvi vtis ob srečanju z nami?

Prvi vtis je bil zelo pozitiven – kot oseba imaš veliko pozitivne energije. Pristop se mi je zdel zelo iskren, kar me je pritegnilo, saj je bila v zraku prisotna neka domačnost in iskrenost. To je vodilo do spontane odločitve, da boš ti moja agentka.

Kako bi ocenili komunikacijo in odzivnost naše agencije?

Na podlagi izkušenj, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi agencijami, bi rekel, da ste zelo fleksibilni. Vaša prednost je v prvi vrsti to, da ste majhni, saj se stvari v večjih agencijah hitro lahko zapletejo prav zaradi kompleksne organizacije. Pri vas pa so bile vse spemembe hitro in enostavno rešene, vi pa visoko odzivni.

Izpostavi eno stvar, kjer bi se lahko izboljšali.

(smeh) Trenutno ne najdem nič. V spominu mi ni ostalo nič negativnega.

Ko pomisliš na prodajo svoje nepremičnine – kaj je tisto, kar ti je najbolj ostalo v spominu?

Najbolj mi je ostala v spominu oseba, ki je kupila moje stanovanje. Bila je zelo posebna in mi je hitro prirasla k srcu. Spomnim se, kako je prišla skozi vrata in na pragu vzkliknila: »To je to! To je moje stanovanje – jaz kupim!« Stanovanja si ni še niti ogledala, saj je bila že od vaše prezentacije tako navdušena. Nje definitivno ne bom pozabil tako hitro.

Vabljeni, da nam svojo nepremičninsko izkušnjo zaupate tudi vi! 

 

 
 
 
Nazaj

Iskanje nepremičnin